Hjem Nye Nesøya Skole FAU - ny skole

Høringsuttalelse 27. april 2012


 

ASKER KOMMUNES RAPPORT AV 26. MARS 2012
NESØYA SKOLE OG IDRETTSHALL – SKOLEDRIFT I ANNLEGGSPERIODEN

Ressursgruppen, herunder FAU dokumenterer forsvarlig drift av Nesøya skole

Utredning gjennomført av Ressursgruppen på Nesøya viser at fortsatt skoledrift av Nesøya skole under byggeprosessen er fullt gjennomførbart og forsvarlig. Etter en helhetsvurdering fremstår dette alternativet som det mest hensiktsmessige og ønskelige i denne temporære fasen.

Høringsuttalelsen gir en oversiktlig og detaljert tilbakemelding på Asker kommunes Høringsrapport i sin helhet. Det legges frem sammendrag av saksbehandlingsprosessen, den manglende utredning av Nesøya skole som et reelt alternativ under byggeprosessen og mangel på barnet i fokus.

Hovedbudskapet i høringsuttalelsen er presentasjon av et gjennomarbeidet mulighetsforslag for fortsatt drift av Nesøya skole i anleggsfasen. Forslaget er verifisert av uavhengige entreprenører.

 

Høringsuttalelse til Asker kommune, utarbeidet på bakgrunn av følgende dokumenter og tilhørende undervedlegg:

 

 

Ressursgruppen, bestående av FAU, Brukerrådet Vendla og Nesøya barnehage, Nesøya Felles Vel og “Best for Barna” oppfordrer interesserte lesere til å ta kontakt for nærmere informasjon.

På vegne av Ressursgruppen,

Leder av FAU
Kathinka Friis-Møller, Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen