Nesøya Grendehus

Gule Huset - Hvamodden
Adresse: Vestre Vei 107, Nesøya - Kapasitet: 2-75 personer.
 

Nesøya Grendehus ligger idyllisk mot sjøen og friområdet, og eies av Asker Kommune. Nesøya Felles Vel leier huset av kommunen, og bruken av huset administreres av et brukerråd. Det forutsettes at huset kommer allmennheten og lokalmiljøet til nytte, og at området ikke fremstår som privatisert.

Med den flotte utsikten er hagen et utmerket turmål som kan benyttes sammen med den nye bryggestien langs Hvamoddens østre del.

Nesøya Grendehus drives på frivillig basis, leietaker er selv ansvarlig for å drifte eget arrangement, grundig rengjøring og å låse nøkkelskapet etter bruk.

Det forutsettes at leietager har gjort seg kjent med utleiekontrakten, og overholder ordensreglene mht åpningstider, rengjøring, kjøring til huset, låsing av huset, o.l. Kun begrenset varetransport er tillatt til huset. Bringing og henting av gjester i bil eller taxi foregår fra den kommunale p-plassen på Hvamodden.

 

Ønsker du å delta i driften eller bidra på annet vis, vennligst send en e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Arrangementer som favner større deler av lokalbefolkningen prioriteres. Andre arrangementer (eks. barnebursdager/ dåp/ konfirmasjoner/ møteaktivitet/ frivillige tilstelninger o.l) er hjertelig velkomne til å leie og bruke huset, til beste for lokalbefolkningen på Nesøya.

Av hensyn til naboer og miljøet på Hvamodden er det begrensninger ved utleie i helger. Dette for å unngå støy, forstyrrelser og uønsket adferd. Leietager må være over 25 år. Det skal ikke foregå høylytt aktivitet ute etter klokken 23:00 og alle selskap skal avsluttes innen klokken 01:00, dvs at lokalet er tømt.

 
  • Lokalet kan reserveres kvelden i forkant for opprigging, etter kl 17:00 - mot et tillegg i prisen
  • Lokalet kan reserveres fra kl 12 dagen etter for nedrigging og rengjøring - mot et tillegg i prisen.
 
 

Ønsker du/dere å leie huset, registrer ditt ønske på bookingsiden her. Kalenderfunksjonen viser oversikt over ledige hele dager, booking på timebasis er ikke tilgjengelig. Dere vil motta en bekreftelse til e-post brukt ved registrering. Betaling skjer ved bruk av kort ved registrering, se evnt. prislisten.

 

Har du spørsmål til leie av huset eller savner tilbakemelding på leie. Send en e-post til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..