Hjem Hvamodden

Nesøya Grendehus

Gule Huset - Hvamodden
Adresse: Vestre Vei 107, Nesøya - Kapasitet: 2-50 personer.

Nesøya Grendehus ligger idyllisk mot sjøen og friområdet, og eies av Asker Kommune.
Nesøya Felles Vel leier huset av kommunen, og bruken av huset administreres av et brukerråd.
Det forutsettes at huset kommer allmennheten og lokalmiljøet til nytte, og at området ikke fremstår som privatisert.

Med den flotte utsikten er hagen et utmerket turmål som kan benyttes sammen med den nye bryggestien langs Hvamoddens østre del.

Nesøya Grendehus drives på frivillig basis, og leietaker er selv ansvarlig for å drifte arrangementene og  låse nøkkelskapet etter bruk. Det forutsettes at leietager har gjort seg kjent med utleiekontrakten, og overholder ordensreglene mht åpningstider, rengjøring, kjøring til huset, låsing av huset, o.l. Kun begrenset varetransport er tillatt til huset. Bringing og henting av gjester i bil eller taxi foregår fra den kommunale p-plassen på Hvamodden.

Ønsker du å delta i driften eller bidra på annet vis, vennligst send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

 

Arrangementer som favner større deler av lokalbefolkningen prioriteres. Andre arrangementer (eks. barnebursdager/ dåp/ konfirmasjoner/ møteaktivitet/ frivillige tilstelninger o.l) er hjertelig velkomne til å leie og bruke huset, til beste for lokalbefolkningen på Nesøya.

Av hensyn til flertallet av brukerne, naboene og miljøet på Hvamodden, leies huset dessverre ikke ut til private fester / firmafester i helgene.

 
 

Ønsker du/dere å leie huset, registrer ditt ønske her.
Dere vil motta en bekreftelse til e-post som legges inn ved registrering.

 
 
Informasjon om leie:
 

Har du spørsmål til leie av huset eller savner tilbakemelding på leie.

Send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .