Hjem Hvamodden

Nesøya Grendehus

Gule Huset - Hvamodden
Adresse: Vestre Vei 107, Nesøya - Kapasitet: 2-50 personer.

Nesøya Grendehus ligger idyllisk mot sjøen og friområdet, og eies av Asker Kommune.
Nesøya Felles Vel leier huset av kommunen, og bruken av huset administreres av et brukerråd.
Det forutsettes at huset kommer allmennheten og lokalmiljøet til nytte, og at området ikke fremstår som privatisert.

Med den flotte utsikten er hagen et utmerket turmål som kan benyttes sammen med den nye bryggestien langs Hvamoddens østre del.

Webkamera på Hvamodden, sjekk den flotte utsikten fra huset mot sjøen.

Nesøya Grendehus drives på frivillig basis, og leietaker er selv ansvarlig for å drifte arrangementene. Det forutsettes at leietager har gjort seg kjent med utleiekontrakten, og overholder ordensreglene mht åpningstider, rengjøring, kjøring til huset o.l. Kun begrenset varetransport er tillatt til huset. Bringing og henting av gjester i bil eller taxi foregår fra den kommunale p-plassen på Hvamodden.

Ønsker du å delta i driften eller bidra på annet vis, vennligst send en e-post til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen


 

Nesøya Grendehus - Bookingsiden er stengt !!

Nesøya Grendehus er i innspurt av oppussing, og den innspurten er langsom og lang. Booking er derfor fortsatt stengt ut juni-måned. Allerede bekreftede arrangement vil kunne gjennomføres. Vi ber om forståelse for at det i byggeperiode vil være behov for fleksibilitet. Det som skal gjøres er å skifte alle vinduer og dører, isolere i vinterstuen, vedlikehold av alle gulv og bygge et ekstra toalett samt male innvendig. Vi prøver å tilpasse arbeidene slik at avtalte arrangement kan gjennomføres.

 
 
Informasjon om leie: