Hjem Kultur og Kino
Nettlenke Antall som skal vises:  
   
Link    Asker kino
Asker Kino er et moderne fem salers kinosenter som sto ferdig høsten 2004. Kinoen ligger i Asker Kulturhus, og Norsk Kinodrift tok over driften av kinoen fra 1. juni 2005. Billettbestilling på 82054327, Mandag-fredag fra 16:00. Lørdag og søndag fra 12:00.

Link    Asker kulturhus
Asker kulturhus består av 25 000 kvadratmeter over 6 etasjer og rommer en stor teater/konsertsal, to black box-saler, møterom, festal, prøvesal, kino, bibliotek, galleri, ungdomsklubb med rusfri kafé, seniorsenter og flere spisesteder. Kulturhuset ligger sentralt plassert midt i Asker sentrum.

Link    Asker - Kultur, idrett og fritid
Asker har en stor bredde i sitt kultur og idrettsliv. Dette blir satt sammen av kommunal og - ikke minst - frivillig innsats. Vi vil her forsøke å vise bredden i tilbudet både i form av tjenester og annen informasjon. Besøk oss...

Link    Asker Frivilligsentral Hasselbakken
Ved hjelp av frivillig innsats og godt samarbeid med profesjonelle partnere, tilbyr vi mange ulike aktiviteter og tjenester. Vi holder til i Askerveien 47, ved siden av Venskaben og bak Garnstua.

Link    Bærum kulturhus
Bærum Kulturhus er en kommunal virksomhet som programmerer og drifter scenene: Bærum Kulturhus - Store Sal og Foajéscenen, Sandvika Teater, Musikkflekken og Lille Scene. Kulturhuset har en sentral beliggenhet i Sandvika og er sammen med Rådhuset byens mest markante arkitektoniske bygning.