Hjem Østre Nesøya Vel Østre Nesøya Vel - Forside
 

Til medlemmene:

 

 

I tråd med myndighetenes pålegg pga. pandemien, innkalles ikke nå til årsmøte slik vedtektene krever.
Årsberetning og regnskap samt informasjon om Nesøyabroen er lagt ut på ØNVs nettsider. Du finner også tidligere årsmøteprotokoller og sakspapirer i Dokumentarkiv under Østre Nesøya Vel på venstre side.

 

Østre Nesøya Vel har som formål å ivareta medlemmenes felles interesser innen velområdet, samt forvaltning av velets fellesarealer, velveiene og stier i området. Håper derfor at du ønsker å støtte oss i vårt arbeid ved å betale årskontingenten på kr. 450,- til bankkontonummer: 6219.06.43420. Merk innbetalingen med navn, adresse og e-postadresse.
 
 
Nesøyabeboere - Øya vår er i forfall. Har du lagt merke til hvor mye søppel, tomflasker, ølbokser, hundemøkk, sigarettsneiper mv. som ligger rundt om i veikanter og på andre steder det ikke hører hjemme? Les mer i dokumentet Nesoya Forfaller.pdf.
 
 
Nesøya - en racerbane? Vi bor i dag ca. 5000 her på øya, det er mange barn blant oss. Veisystemet har fått en generell fartsgrense på 40 km/t mens ... Les mer i dokumentet Nesoya EnRacerbane.pdf.
 
 
Kan du bidra eller har du meninger om brøyting/veier send epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
 
 
Vi trenger alltid forsterkninger.
Vil du bidra, små oppgaver eller faste verv?
 
Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen